Miks Restoran Telliskivisse ?

Selleks, et kõik algusest ära rääkida, peab alustama faktist, et 13 aastat tagasi ütlsesin suure suuga ,et ma ei tule mitte kunagi telliskivisse tegema restorani ega ja ka tööle. Sel sügisel saab 4 väga keerulist aastat täis ja mul on antud juhul hea meel, et ma vahepeal eksin ja pean oma sõnu sööma.  Kuna 2019 aastal alanud koroona epideema puhastas narratiivi, et Eestisse ei jõua maailmast midagi hvitavat, siis 2020 muutis kogu restorani maastikku Eestis ja ka mujal. Pärast koroonat tundus, et kui sa tahad midagi ära teha, siis pead olema peast soe või virtuaalrahaga väga kiirelt ja rumalalt saadud vahendid on vaja kiirelt ära põletada. Samas ilmestus ka selgemalt, miks keegi seda teeb ja millised on motiivid. Erinevate asjade kokkulangemisest ja soovist pakkuda headele inimestele tööd, sai see otsus tehtud- küll alguses vale nimega, kuid pärast kooliraha maksmist sai nimi ka õigeks. Suund sai võetud teha seda, mida  kokkuhoidev kollektiv võiks koos teha- et oleks koht, kuhu võiks igal ajal tulla ja end hästi tunda hoolimata aastaajast, riietusest ja kus oleks võimalik püsida konkurentsis võimalikult mõistliku hinnastusega. Kui tekib küsimus, kuhu telliskivis sööma minna, siis võiks olla see nii päeval kui õhtul Koho Restoŕan.